Ενημερωτικό Δελτίο

Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση ΚΥΣΟΑ με θέμα "Για ανεπαρκή μέτρα προστασίας, ολιγωρία και διακρίσεις σε βάρος των εργαζομένων με αναπηρίες κάνει λόγο η Κυπριακή Συνομοσπονδία Οργανώσεων Αναπήρων (ΚΥ.Σ.Ο.Α.)" (Κατεβάστε την ανακοίνωση σε μορφή word)

Ετοιμασία Καταλόγου Ζητημάτων από την Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών. (Word 68kb)

Ημερίδα ΠΟΓΟ-ΚΥΣΟΑ με θέμα: «Γυναίκα και Αναπηρία» - Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου, 2012, και ώρα 15:15 μ.μ – 18:00 μ.μ στην αίθουσα Μιχαλάκη Α. Τριανταφυλλίδη στη Σχολή Τυφλών στη Λευκωσία ( Κατεβάστε την Πρόσκληση σε μορφή word (63kb) / Κατεβάστε την Πρόσκληση σε μορφή pdf (382kb) ).

Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου «Βεβηλώνεται η Παγκόσμια Ημέρα των ατόμων με αναπηρίες από το Ρ.Ι.Κ.» ( Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου σε μορφή Word (72kb) / Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου σε μορφή PDF (137kb) ).

Δελτίο Τύπου "Γκουτέρες: Οι κυβερνήσεις να θέσουν τους ανθρώπους με αναπηρία στο επίκεντρο". Word (42kb) / PDF (340kb). 

Δελτίο Τύπου "Αναβάθμιση της Ιστοσελίδας της Κυπριακής Συνομοσπονδίας Οργανώσεων Αναπήρων και λειτουργία σελίδας στο Facebook". Word (44kb) 

Δελτίο Τύπου «Αίτημα προς Πρόεδρο Κ.Δ. για διαμόρφωση ολοκληρωμένου Στρατηγικού Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Αναπηρία».Word (37kb)

Δελτίο τύπου «Διασφάλιση του δικαιώματος συμμετοχής στην πολιτική και δημόσια ζωή». Word (63,5 kb) / pdf (149 kb)

Δελτίο τύπου «Αναθεώρηση πολιτικής του κράτους». Word (62 kb) / pdf (149 kb)

Διακήρυξη Κυπριακής Συνομοσπονδίας Οργανώσεων Αναπήρων - 3η Δεκεμβρίου 2015 - Διεθνής Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες «Μεγαλώνοντας μαζί σε μια Κύπρο χωρίς φραγμούς». ( Κατεβάστε τη Διακήρυξη σε μορφή Word (85.5 kb) ).

Διακήρυξη Κυπριακής Συνομοσπονδίας Οργανώσεων Αναπήρων - 3η Δεκεμβρίου 2014 - Διεθνής Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες «Δημιουργώντας μαζί μια Κύπρο χωρίς φραγμούς». ( Κατεβάστε τη Διακήρυξη σε μορφή Word (77 kb) ).

Δελτίο Τύπου για την 6η εκλογική Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Συνομοσπονδίας Οργανώσεων Αναπήρων (ΚΥ.Σ.Ο.Α.) η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 15 Νοεμβρίου, 2014, στη Λευκωσία. ( Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου σε μορφή Word (59 kb) ).

Ανακοίνωση-Πρόσκληση προς όλες τις Οργανώσεις των ατόμων με αναπηρίες, τα ίδια τα άτομα με αναπηρίες και τις οικογένειες τους για πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, 2012 από το Υπουργείο Οικονομικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων ( Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου σε μορφή Word (56.5 kb) / Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου σε μορφή PDF (137kb) ).

Πραγματοποίηση στην Κύπρο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου (Board Meeting) του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρίες (EDF) κατά τη διάρκεια της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία ( Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου σε μορφή word (142kb) / Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου σε μορφή pdf (141kb) ).

Ενημερωτικό Δελτίο

Κατεβάστε την πρώτη έκδοση του Ενημερωτικού Δελτίου της ΚΥΣΟΑ σε μορφή word (109kb) : Φεβρουάριος 2010
 

Κατεβάστε την δεύτερη έκδοση του Ενημερωτικού Δελτίου της ΚΥΣΟΑ σε μορφή word (136kb) : Νοέμβριος 2011 

Χορηγός Ιστοσελίδας: Cytanet